Er staat weer wat te gebeuren.

Op 6 oktober 2022 heb ik met Karien van Gennip de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gesproken via videobellen. Het was een erg fijn gesprek. 

Tijdens dit gesprek vertelde ze mij dat dat er een commissie wordt samengesteld om te adviseren over een toekomstbestendig stelsel voor arbeidsongeschiktheid. Ze vroeg aan mij of de commissie tegen die tijd vragen aan mij mocht stellen, zodat de commissie nog meer informatie heeft over wat er allemaal speelt binnen het UWV.

minister van gennip

Nu is het dan zover de Commissie Toekomst Arbeidsongeschiktheidsstelsel is samengesteld en ik ben benaderd door de commissie of ik met een lid via een online meeting in gesprek wil. Natuurlijk heb ik ja gezegd. De meeting gaat plaatsvinden op woensdagmiddag 15 februari 2023.

Nu heb ik een vraag aan jullie. Ik heb al veel ervaringen over het UWV ontvangen, maar ik zou graag één zin van jullie ontvangen waarin staat wat er beter kan of helemaal moet veranderen binnen het arbeidsongeschiktheidsstelsel.

De zin kun je plaatsen onder één van mijn social media berichten van Facebook, Twitter, Linkedin of Instagram.
Mocht je geen social media hebben dan kun je het sturen via het contactformulier op mijn website. Zet dan in het onderwerp arbeidsongeschiktheidsstelsel.

Alvast bedankt voor de medewerking. 

 

Samen staan we sterk.


Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen per mail schrijf je dan hier in.