Ik ben Natalie Kramer en ik ben 28 jaar oud en de initiatiefnemer van dit burgerinitiatief “Erken Fibromyalgie”. Ik woon in Neede samen met mijn man. Ik ben dit burgerinitiatief begonnen omdat ik na jarenlang onderzoek de diagnose fibromyalgie kreeg en ik toen van de reumatoloog te horen kreeg “Natalie je hebt fibromyalgie, hier is geen oorzaak of behandeling voor. Leer er maar mee leven je hoeft niet weer te komen.”

Ondanks dat ik fibromyalgie heb, heb ik wel diploma’s behaald. Ik heb mijn vmbo-t-diploma, een mbo-niveau 3 diploma administratief medewerker en een mbo-niveau 4 diploma bedrijfsadministrateur. In deze richting heb ik ook werk waar ik in 2016 ben begonnen.

Op het administratiekantoor waar ik werk, doe ik allerlei administratieve werkzaamheden, zoals btw-aangiftes en jaarrekeningen maken. Ik ben toen begonnen met 16 uur in de week op maandag en dinsdag. Af en toe zaten er weken tussen dat ik fulltime werkte, omdat het dan erg druk was op het werk.

In mei 2019 is mijn contract omgezet naar 24 uur. De dagen waren maandag, dinsdag en donderdag. Ik heb er bewust voor gekozen de woensdag vrij te laten, zodat ik andere taken kan verdelen over de week.

In november 2020 is mijn contract omgezet naar 32 uur in de week, ook dan ben ik de woensdag vrij zodat ik mijn taken kan verdelen en ik niet alles in het weekend hoef te doen.

Mijn hobby’s zijn dansen, website bouwen en met mijn cavia’s bezig zijn.

Heb je vragen aan mij stuur gerust een bericht via het contactformulier.