Op deze pagina zal ik alle updates plaatsen wat er de komende tijd gaat plaatsvinden.

25 oktober 2020

Morgen om 15:55 uur mag ik de handtekeningen overhandigen in Den Haag. Je kunt het volgen via de livestream van de Tweede Kamer.

20 oktober 2020
Vandaag heeft de Tubantia weer een mooi artikel op de website van de Tubantia gezet. Onder Nieuws kun je het artikel lezen.

17 oktober 2020
Vandaag mijn tweede vlog online gezet op YouTube. Hier vertel ik hoe ik de diagnose fibromyalgie heb gekregen en tot wanneer je je handtekening kunt zetten. Veel kijk plezier en vergeet niet te abonneren op mijn kanaal. Je hoeft alleen maar op abonneren te klikken. Abonneren kun je doen via het YouTube kanaal.

9 oktober 2020
Ik heb gisteren te horen gekregen wanneer ik na Den Haag kan. Hopelijk blijft de datum nu staan en wijzigt het niet meer. Kijk de video hier onder waar ik bekend maak wanneer ik naar Den Haag kan. En vergeet niet te abonneren.

Abonneren kun je doen via het YouTube kanaal. Daar kun je ook de reacties plaatsen.

23 september 2020
Ik heb goed nieuws gekregen van de Commissie voor de Verzoekschriften en de Burgerinitiatieven. Ik mag de handtekenigen binnenkort komen overhandigen. Eerst zou het misschien de 29 september zijn maar door corona kan dit niet door gaan. Ik laat van mij horen wanneer ik een datum heb.

21 september 2020
Vandaag te horen gekregen dat aankomende woensdag, 23 september, de procedurevergadering plaats vindt over het Burgerinitiatief Erken Fibromyalgie. Tijdens die vergadering beslist de commissie of ik de handtekeningen mag komen aanbieden. Als de commissie beslist dat ik de handtekeningen mag aanbieden, wordt er een datum gepland.

https://www.tweedekamer.nl/debat_en_vergadering/commissievergaderingen/details?id=2020A03657

18 september 2020
De volgende stap kan gezet worden. Het aanbieden van de handtekeningen. Ik hoop snel bericht te krijgen van de Commissie voor de Verzoekschriften en de Burgerinitiatieven met een definitieve datum.

 

natalie_tweede-kamer.jpg